keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Neuletakkipaniikki

Meidän pikkuneidillä ei ole kovinkaan paljon paitoja, ja mietin että niitä pitäisi hankkia lisää. Sitten tulin toisiin ajatuksiin. Oikeastaan en halua paitoja, vaan neuletakkeja. Neuletakit ovat jotenkin vain niin paljon suloisempia ja kaiken lisäksi huomattavasti näppärämpiä, koska ne on helppo pukea ja riisua sen mukaan onko lämmin vai kylmä. 

Ja sitten näin täydellisen neuletakin kuvan täältä. Ravelryssä sama takki ei näyttänyt läheskään niin hienolta, mutta kuvan perusteella tämä neuletakki oli pakko saada meille. Kyseessä siis Raglan Cardigan kirjasta 60 Quick Baby Knits (sixth&springbooks 2011). Ja koska kirjastosta ei löytynyt kirjaa eikä neuleohjetta tuntunut muuten löytyvän, tilasin kirjan. Ja nyt ollaan siis tässä vaiheessa:


Aloin tehdä kokoa 18 kuukautta, koska ajattelin ettei 9 kuukauden ikäiselle neidille kannata tehdä 12 kuukauden kokoista neuletakkia, koska neiti on 12 kuukautta keskellä kesää. Mutta nyt minusta tuntuu siltä että tuosta neuletakista tulee todella iso. Ja olisihan nyt tosi kiva saada pukea neidille neuletakki päälle mahdollisimman pian. Purkaakaan ei oikein viitsisi, koska neuletakkia on tehtynä jo melko paljon. Mikä eteen?

Samasta lähteestä, josta löysin tämän ihanuuden kuvan ensimmäistä kertaa, löysin nyt sitten tämän, josta Ravelryn tiedot täällä. Voi mikä ihanuus! Takin nimi on siis Louise Cardigan ja kirja on Vintage Baby Knits (Stewart, Tabori & Chang Inc 2009). Ainut ongelma (se sama ongelma taas!) on se, ettei tuota kirjaa löydy kirjastosta. Ja tarkoitan siis ettei tuota kirjaa löydy kirjastosta noin 100 kilometrin säteellä meiltä. Niin nyt sitten taas tilaamaan kirjaa vai? Sitten odotellaan pari viikkoa sitä että kirja löytää tiensä meille asti? Ja sitten odotellaan pari viikkoa sitä neuletakin valmistumista? Sitten onkin jo huhtikuu.

Niin että pitäisikö nyt kuitenkin purkaa tämä neuletakki ja tehdä koko joka sopisi päälle heti? Kaikki mulle heti äkkiä!!

PS: Ravelrystä voi tutkailla että tuossa Vintage Baby Knits -kirjassa olisi aika monta muutakin kivaa neuleohjetta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti