sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kurkistus kylpyhuoneeseen ja matkustelevat astiakaapit

Yleisön pyynnöstä, tässäpä kurkistus meidän kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneesta on mahdotonta ottaa mistään nurkasta kuvaa, josta saisi edes jonkinlaisen käsityksen huoneesta. Lisäksi kylpyhuone on totaalisen kesken, joten en tiedä onnistuuko edes hyvällä mielikuvituksella luomaan edes jonkinlaista kuvaa huoneesta. Joka tapauksessa, kylpyhuoneeseen tulee siis kaksi seinää valkoista laattaa ja kaksi seinää harmaata kivijäljitelmälaattaa. Harmaalle seinälle tulee suihku, valkoiselle seinälle lavuaari (ja kuvassa ei näy kummankaan paikka, vaan kuvassa keskellä pilkistää saunan keskeneräinen seinä).


Niin ja keskeneräisen laatoituksen lisäksi toki yksi iso asia kylpyhuoneessa on jo muuttunut, nimittäin ikkunat. Meillä oli ennen kylpyhuoneessa samanlaiset ikkunat kuin muualla talossa. Siis nyt puhutaan isoista ikkunoista. Ja suihkuverhosta ommelluista ikkunaverhoista, jotta pihalla kulkijat eivät nähneet kuka suihkussa oli peseytymässä milläkin hetkellä. NYT meillä on kylpyhuoneessa kylpyhuoneeseen sopivat ikkunat, luonnonvalo eikä tulevaisuudessa minkäänlaisia verhoja!


Tänä viikonloppuna meillä ei kuitenkaan ole tehty remonttia, vaan matkusteltu. Ja tämän matkustelun seurauksena meillä on nyt myös matkustelevat astiakaapit. Olen etsinyt keittiöön hirsiseinän pätkän eteen valkoista, ehkä noin 170 senttiä korkeaa kunnollista puista astiakaappia, tuloksetta. Lauantaina Pellon Pentikin tehtaanmyymälästä sitten löytyi vihreä astiakaappi. En aluksi ajatellut että kaappi olisi täydellinen, mutta nyt alkaa tuntua siltä. Täydellinen oli myös hinta, jonka seurauksena meille tuleekin yhden astiakaapin sijasta kaksi kaappia (vaikkei vielä ole oikein minkäänlaista käsitystä siitä, mihin toinen kaappi laitetaan). Maalari lupasi jo maalata astiakaapit minulle valkoisiksi, mutta loppujen lopuksi mietimme kuitenkin että ehkäpä ne kaapit ovatkin täydelliset vihreänä. Ainakin se pitää testata kotona.


Niin ja se matkustelu. Koska meidän autossa ei ollut tilaa, astiakaapit matkasivat tänään pakettiautolla Pellosta Kolariin. Viettävät siellä varmaankin ehkä noin viikon loman maalarin nikkaripirtissä (sukulaisten hyvässä hoidossa), jonka jälkeen toivottavasti uskaltautuvat muuttamaan uuteen kotiin, siis meille. Hyvää lomaa, mangopuiset astiakaappimme!

PS: Kunhan ehdin, luvassa myös neuletakkikuulumisia.

2 kommenttia:

  1. Nämä kelpais mullekki.. oon ittelle vanhoista ikkunoista värkkäilly vitriinikaappia, mutta ne on jääny vaiheeseen kun oon keksiny kaikkia muutaki värkättävää :)

    VastaaPoista