sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Blog award (ja vähän käsitöitä)

Minttu Home Vanillasta antoi minulle Blog Award -tunnustuksen (jo jonkin aikaa sitten...), kiitos! Tunnustuksen saajaa pyydetään vastaamaan seuraaviin viiteen kysymykseen:

1. Blogin aloittaminen

Olen jo pitkään kuvannut tekemiäni käsitöitä, lähinnä neuletöitä (joita on helppo tehdä myös lasten kanssa aikaa viettäessä, koska neuletyötä tehdessä voi myös jutustella ja seurata lapsia). Näiden kuvien myötä lähti idea oman blogin perustamisesta, mutta koska tällä hetkellä koti ja remontti vievät ison osan ajasta, tuntui luontevalta kirjoittaa blogissa myös muusta käsillä tekemisestä. 

2. Värimaailmani

Vuosi vuodelta neutraalimpi, vaikkakin tykkään myös välillä leikitellä väreillä. Kotia sisustetaan nyt valkoisella (ja vaalean sävyillä), harmaaan eri sävyillä ja puun sävyillä. Itse puen päälleni usein mustaa, harmaata tai muuta neutraalia väriä, vaikka välillä innostun piristämään pukeutumista esimerkiksi sinisellä tai vaaleanpunaisella. Neiti on saanut kesävaatteita esimerkiksi punaisena, tummansinisenä ja vaaleanpunaisena ja pojalle taas olen ostanut paljon (limen)vihreää ja sinistä. Lastenhuoneen värimaailmaksi olen kaavaillut neutraalien beige/valkoinen/ruskea -kangastapettien seuraksi limenvihreää ja vaaleanpunaista.

3. Matkahaaveeni

Minulla on kymmeniä erilaisia matkustukseen liittyviä haaveita. Juuri nyt kaipaan erityisesti Italiaa.

4. Elokuvat

En tiedä mitä tähän sanoisin. Ennen katsoin paljon elokuvia, viime aikoina ei ole ollut aikaa. Ei yhtään. Suosittelen kaikille italialaista elokuvaa La vita è bella, suomeksi Kaunis Elämä (ja tässä linkki IMDb:n tietoihin).

5. Lemppariblogit / my favorite blogs

Esimerkiksi:

Mekkotehdas
retromummy
Haikaranpesä kodiksi

ja monet muut!

Jaan tunnustuksen nyt eteenpäin (alle sadan lukijan blogeista) ystävälleni Sukat on sillä makkaralla -blogiin sekä Sannalle Kotvasia -blogiin.

PS: En kehdannut vaivata mummia lastenhoitoapu-pyynnöillä tänä viikonloppuna, joten olin pakotettu pitämään melkein remonttivapaan viikonlopun. Ehkä siitä syystä jaksoin tänään piitkästä aikaa tehdä (lue: aloittaa) jotain.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tästä sain jopa jatkettua pari kierrosta, mutta aluksi se vielä taitaa jäädä. Ehkä kohta (=joskus) on aikaa? :)

      Poista