lauantai 12. toukokuuta 2012

Ei ihan äitienpäivätunnelma

Silmä mustana (minä vs. rautakoukku 0-1), kukat kaupassa ja tänään sitten kylpyhuoneen seiniä saumatessa selvisi että niinhän se valkoinen kiiltävä laatta imee kosteutta. 15-20 mm laatan reunasta kaikki laatat kauttaaltaan värjääntyvät/tummuvat (kosteudesta) ja tämä kuultaa laatasta läpi.

Ei haluttaisi jäädä odottamaan miltä tilanne näyttää, kun kylpyhuonetta oikeasti aletaan käyttää. Mutta nyt ei auta kuin odottaa maanantaiaamua jotta pääsee selvittelemään asiaa laattaliikkeen kanssa. Jätetään mustamaalaaminen tältä erää, mutta kerrottakoon että näitä laattoja ei ostettu mistään alelaarista (eikä alepuodista), koska haluttiin nimenomaan että laatat olisivat laadukkaat. Ja kyseessä on märkätilaan (ja siis kylpyhuoneeseen) soveltuva laatta.

Kuvassa ei näytä enään niin pahalta, koska kuvaushetkellä sauma oli jo kuivunut. Mutta tästäkin ongelman huomaa. Laatta ei siis ole päältä sotkuinen, vaan tuo tummuus kuultaa laatasta läpi.2 kommenttia:

  1. Voi itku! Silmät ja laatat siis. Mä oisin kyllä ihan huonona tästä... Kylppärin laitto on vielä niin työläskin. Toivottavasti asia selviää pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmä onneksi paranee, laatoista ei niin voi sanoa :P

      Poista