perjantai 18. toukokuuta 2012

Kurkistus lattianrajaan

Työkaluja siivottu pois, romua ja puuta ja muuta kannettu halliin, pihalle, roskiin ja varastoon. Ja tässä sitä sitten on, valmista lattiapintaa!


Hauska miten laminaatti näyttää ihan eri väriseltä kuvatessa vasten valkoista seinää ja hirsiseinää.

PS: Lattialistoja etsittiin päivätolkulla, ja todettiin ettei löydy mitään mikä sopisi meidän silmissä sekä laattaan että laminaattiin (puhumattakaan seinistä). Joten lattialistat laitetaan, kunhan joku pääsee maalipurkin, puuvalmiin listan ja pensselin (telan) kanssa treffeille. Uuh...

6 kommenttia:

 1. Vitsi että tuo laatta on hyvännäköistä! Tuolla seinän värillä on kyllä ihan käsittämätön vaikutus tuohon lattian väriin. Listojen värin valinta (ja sopivien löytyminen) on yllättävän vaikeaa, etenkin jos on tarkka sävyjen kanssa, ja melkeinmuttaeiihan-sävyt särkee silmää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja kuvassa ei näy se, että tuossa laatassa on sellaista epätasaisuutta pinnassa, vähän kuin aaltoilua (isommalla pinnalla). Pientä laattaa ei ole tullut kuvattua, on siis sama mutta koossa 10x10. Meillä oli lattialistojen kanssa tärkein kriteeri se, että haluttais puuta (eikä mdf:ää). Yks ainut harmaa vaihtoehto ois ollut ja se oli suorastaan oksettava. Harmaan kuitenkin koettiin olevan jotain noitten laattojen ja lattian väliltä. Nyt tulee sitten lattialistat samaa väriä kuin keittiön paneeliseinä - en tiedä oliko paras valinta muttei enää jaksanut miettiä asiaa ja se sävy/maali oli kuitenkin jo kertaalleen valittu :)

   Poista
 2. Tosi hyvän näköistä laattaa ja tykkään myös laminaatin väristä, hienot tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös allekirjoittanut on erittäin tyytyväinen! :) Kerran tumman laminaatin (ja koiran) kanssa eläneenä sellaista valintaa en enää koskaan olisi tehnyt joten tämä tuntuu ihan nappivalinnalta.

   Poista
 3. Ihania harmoonisen tunnelman sävyjä <3 Mukava seurata remontin edistymista :) Tsemppiä ja jaksamista!
  Halein Ulla

  VastaaPoista