keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Neuvottelua ja kompromisseja

...sitä se remontti on. Mitä te antaisitte vaihtokaupassa siitä, että eteisen ja välikamarin välinen ikkuna säilytetään?

Siitä meillä on keskusteltu kaksi päivää (silloin kun on ehditty puhua eikä tehty töitä). Ensin päätettiin että ikkuna poistetaan (se oli paniikkiratkaisu iik) ja nyt neuvotellaan siitä että miten se saataisiin pysymään paikoillaan.

Aiemmin ikkunaa on pidetty meillä ihan tyhmänä, ja sitähän se onkin ollut kun se on ollut eteisen kaappien takana piilossa. No nyt niistä eteisen kaapeista on (melkein jo) päätetty luopua, joten se ikkuna tuntuu minusta jo erittäin järkevältä. Siis voisihan sen kalustuksen miettiä niin että ikkuna olisi hauska yksityiskohta. Ikkuna on siis vanha ikkuna ulos, seinä on entinen ulkoseinä. Ja tämä ikkuna on ainut välikamarin ikkuna ja ilman sitä huone on ilman luonnonvaloa (vaikkakin lähes aina toki jompi kumpi ovista huoneeseen on auki). Huonejärjestyksen hahmotelman voi käydä vilkaisemassa täältä, jos haluaa saada jotain tolkkua tähän höpinään.

Tässä ikkuna eteisestä (ja ei hätää, seinä paneloidaan vielä...)


... ja tässä ikkuna välikamarista, ovi perällä auki saliin/lastenhuoneeseen ja kuva otettu pirtin ovelta.


Niin, siis mitä pitäisi antaa vaihtokaupassa isännälle, että emäntä saisi pitää ikkunansa?

PS: Siis kaksi päivää vei, että asiassa päästiin sille tasolle, että voitiin alkaa puhua vaihtokaupoista.

4 kommenttia:

 1. Meillä on penkki tuollaisen ikkunan alla eteisessä. Penkissä on alla ovet ja siine mahtuu kenkiä reilusti jemmaan. Lapset myös usein istuvat siinä. Ikkuna on hankala kalusteiden kannalta, mutta se on myös tosi kivannäköinen ja luonnonvalo on aina luonnonvalo. En vaihtaisi. Mieluummin laittaisin kalustuksen toimimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin olen nyt itsekin ajatellut, että jos laittaisikin sen eteisen toimimaan ikkunan kanssa! Meillä on puusohva eteiseen, sohvan kannen alla kengät piilossa.

   Poista
 2. Siis iik! Ehottomasti säilytätte ikkunan, tuommoinen ihana moniruutuikkuna! <3 Toivottavasti keksit jotain vaihtista miehelle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ikkuna jäi eikä vielä ole kuulunut edes vaatimuksia vaihtiksista... :)

   Poista