tiistai 11. syyskuuta 2012

Pienen pieni vaaleanpunainen neuletakki

Olin jo ehkä hieman kyllästynyt neulomaan kesäistä pellavaista paitaa itselleni (kyllä vain, hieman myöhässä...) 2,5 millimetrin puikoilla, joten viime viikkoinen uutinen rakkaan ystävän uudesta perheenjäsenestä oli ihana paitsi itse uutisen ja sen päähenkilön vuoksi, myös siksi että sain hyvän syyn tehdä välillä jotain muuta.


Tämä siis lähti eilen postitse ystävän pienokaiselle. Pieni vaaleanpunainen lyhythihainen neuletakki, jossa lankana Dropsin Baby Alpaca Silk ja värinä jo meidänkin neidin neuletakista tuttu hento vaaleanpunainen. Neuleen mallina oli Murielan Baby Kina ja neuleen koko 3 kuukautta. Puikot kokoa 3,5 mm ja lankaa meni yhteensä vain noin 60 grammaa. Tästä pääsee tutkimaan minun tekemäni neuleen tarkemmat tiedot Ravelrystä.
Neuleen tekemiseen meni aikaa kokonaista 4 päivää, pitäen sisällään paitsi yhden kokonaisen työpäivän (aamusta yöhön) poissa kotoa ilman puikkoja ja neuletta, myös kovasti hässäkkää ja menoja kahden oman pienen riiviön kanssa. Erittäin vaivaton ja nopeatekoinen neule siis kyseessä ja silti mielestäni oikein sievä lopputulos. Melko varmasti tulen myös tulevaisuudessa tekemään lisää tällaisia, niitä uusia elämän pieniä ihmeitä vain odotellessa!

Onnea vielä kerran rakkaalle ystävälle pienokaisen johdosta!

Lovely light pink short sleeved cardigan for my dear friend's baby. This was a really easy pattern made ready only in a few days. Ravelry details here.

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis pieni neuletakki. Meillekin on pian lähipiiriin syntymässä pieni prinsessa, ja olis ihanaa antaa tulokkaalle lahjaksi tällainen. En vaan ole mikään neuletaituri, joten muutama kappale menisi varmasti harjoitellessa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä helppo ohje, uskoisin että onnistuu aloittelijaltakin! :)

      Poista