tiistai 18. joulukuuta 2012

Tunnelmaa pimeään talveen

Suomen talvet ovat pimeitä ja ankeita ja minua väsyttää huomattavasti enemmän kuin valoisan kesän aikaan. Mutta ah mitä ihanaa tunnelmaa on pimeän aikaan mahdollista luoda!

Meillekin on joulu siis pikku hiljaa hiipinyt, ensimmäisenä jouluvalojen kautta. Tosin en ehkä sanoisi näitä jouluvaloiksi, sillä voin vannoa etten aio näitä valoja piilottaa kaappeihin heti joulun jälkeen, enkä varmasti vielä loppiaisenakaan!

Itsenäisyyspäivää varten koristelin lasipurkit juuttinarulla ja pitsiteipillä.


Keittiön ikkunaa koristaa kynttiläikkuna (jonka adapteri kuumuu sen verran paljon että yövalona tämä ei meillä toimi, vaikka näin alun perin suunnittelin).Pirttiin on juuttinarulla ripustettu vanhat heinäseipäät, joiden ympärille kieputtelin sievän pienet (ja kuumumattomat) ledivalot.
Ja eteisen ikkunaa ja lastenhuonetta valaisee viime vuonna hankittu kynttelikkö.


PS: Näissä kuvissa on sitten kuvattu tunnelmaa, eikä tarkkuuden tai laadun voi ehkä sanoa hipovan täydellisyyttä. Mutta ah se tunnelma!

It is one of my favorite jobs to decorate our home with christmas lighting. Although I can guarantee that this lighting and its ambiance will stay long after christmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti