perjantai 15. helmikuuta 2013

Epätäydellinen kotimme

Miksi olen antanut teidän odottaa kuvia meidän talon eteisestä, saunasta, kylpyhuoneesta, lastenhuoneesta (eli vanhasta salista) tai makuuhuoneista? Koska on mukava kuvata kauniita kuvia, valmiita kohteita, askareita tai tavaroita. En esimerkiksi ole lainkaan kuvannut sitä, kuinka olen vaihtanut eteiseen jo neljä kertaa verhot. Tämä siis siksi, etten ole oikein ollut tyytyväinen verhoihin tai siihen kokonaisuuteen, miltä eteinen näyttää. Tyytymättömyys siksi, koska minulla on omassa päässäni selkeä kuva valmiiksi sisustetusta eteisestä, eikä nykyinen eteinen ole vielä lainkaan sen näköinen. Enkä siksi ole halunnut näyttää sitä teillekään. Sehän on ihan epätäydellinen.

Mutta vaikka haluankin näyttää teille kauniita kuvia ja kaunista kotia tai kauniita käsitöitä (ainakin minun mielestäni!), ei tarkoitus ole silti saada näyttämään siltä, että meillä koti (tai elämä) olisi täydellistä. Toisinaan ehkä pyrin vähän toiseen suuntaankin jopa (tai niin ainakin kuvittelen). Ja siksipä haluan näyttää teillekin nyt hieman epätäydellistä kotiamme (ja niitä neljänsiä verhoja jotka näyttävät jo oikeastaan aika hyviltä ja vähintäänkin vähiten epätäydellisiltä!) ja vieläpä aika epätäydellisillä kuvilla.

En silti mahtanut luonteelleni kuvaustilanteessa mitään ja siksipä näitä kuvia on vain eteisen kahdesta kulmasta. Ne kaksi muuta kulmaa eivät millään ajautuneet kameran eteen, liekkö syynä vaatekasat ja muut nurkissa pyörivät romut.

Siis, eteinen valojen kanssa,


ilman valoja


ja prinsessan kera.


Ja se toinen kulma, koirankarvoilla ja


sisustuksellisesti ihanilla yksityiskohdilla; sähkötaulu, vaipparoskis ja jauhesammutin. Kaikki muuten vallan tärkeitä meidän kodissamme!Sneak a peak to our hallway, with its imperfect details.

2 kommenttia:

  1. Ihanan tilava eteinen! Kyllä tuolla kelpaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, meillä on ihanan iso eteinen! Kuvista ei nyt ehkä edes saa oikeaa käsitystä, ainakin itsestäni näiden kuvien perusteella eteistä voisi luulla pienemmäksikin. Mutta tilaa on! :)

      Poista