keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Rakkaudesta raitoihin

Ihanan ihana Cladonia! Lämmin, pehmeä, kevyt ja ennen kaikkea, raidallinen.Huivi on Kirsten Kapurin suunnittelema ja minun mieleeni (kurkista Ravelrystä täältä). Lankana käytin ihanan pehmoista ja ohutta Malabrigo Yarn Lacea, jota mielellään neuloisi enemmänkin (ja vain hinta saa harkitsemaan langan ostopäätöstä tehdessä). Sävyjen nimet ovat Paris Night ja Polarn Morn ja langat ovat eläväisen värisiä, eli sävyeroja näkyy valmiissa huivissakin.

Ainut harmituksen aihe tässä työssä on se, että huivi on ehkä mielestäni liian lyhyt. Jos pituutta olisi vielä vähän lisää, voisi huivia kieputtaa itsensä ympärille paremmin. Tämä on tietysti osittain makuasiakin, mutta seuraavaa huivia tehdessä tiedän miettiä pituutta tarkemmin. Tarkemmat tiedot minun huivistani löytyvät täältä.For the love of stripes - Cladonia shawl, made from almost perfect Malabrigo Yarn Lace. 

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis huivi. Viitsisipä itse tehdä samanlaisen. Onko tämä vaikea toteuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi kun minä olen hirvittävän huono arvioimaan neuleohjeiden tasoa! Sanoisin ettei missään nimessä ole vaikeimmasta päästä. Jos ei ole tottunut tekemään englanninkielisistä ohjeista niin se lienee vaikeinta, ei niinkään itse neulominen. Mutta itselläni Google on aina auttanut, ja tämän huivin kohdalla kannattaa ehdottomasti myös omistaa silmukkamerkkejä :)

   Poista
 2. Onpas kaunis ja harmoninen väriyhdistelmä. Tykkään tuosta huivimallista muutenkin, mutta sinun toteutuksesi on jotenkin ihanan utuinen.

  Minä pidän kans enemmän sellaisista oikein ympärille käärittävistä huiveista. Tämä huivi on jonossa, muttan en ole saanut aloitetuksi, kun en ole jaksanut alkaa katsoa, kuinka helppo tai vaikea sitä olisi isontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näistä väreistä tuli kyllä hyvä yhdistelmä, lankaa ja värejä mietittiinkin melko monta kauppareissua. Äkkiseltään muistelen/kuvittelen että tuota ois aika helppo tehdä isommaksi, jatkais vain raitojen tekemistä pitempään ja miettisi sitten että tekee sen verran että saa reunapitsiä tehtyä sitten yhden kokonaisen (tai useamman) "kuvion/kolmion" verran enemmän.

   Poista