lauantai 4. toukokuuta 2013

Ajatukset hajallaan

Jonkinlaista käsityökriisin jälkeistä aikaa kai nyt edelleen eletään, vai liekkö tämä osa sitä kriisiä. Olen päässyt taas vähän tekemisen makuun, mutten silti oikein saa tehtyä. Tai saankin, mutta noin kymmentä eri projektia yhtä aikaa. Sen lisäksi, että meillä on vihdoin ja viimein päästy tekemään vähän pihatöitäkin (ja niitähän muuten meillä riittää vuosiksi!), on pari muutakin juttua tekeillä. Tässä muutama.

PS: Kanat ovat edelleen ilman nimiä.

Trying to survive a crisis with handcraft. Doing more than enough, all at the same time. And our chicken are still without names. 

6 kommenttia:

 1. Voi kun kivannäköistä tuo hopean värinen lanka, mitä se on? Tyylikäs raitaneule tuloillaan:) Ps. En keksi kanoille nimiä:) Rikkoiskohan tekijänoikeuksia, jos nimeäisi vaikka jonkin elokuvan hahmojen mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo molemmat harmaat langat on Adriafilin Cheopea, eilen ostin ja heti niistä tuli kyllä uus suosikki! Tosi mukavan tuntoista! Ja saa pestä kuudessakympissä, mikä oli tällä kertaa mun vaatimus :D

   Jotain tuollaista olen kanojen nimiksi miettinytkin, että lainaisi vaikka jostain piirretystä :)

   Poista
 2. Niin tuttua on tuo, että monta työtä kesken. Mielenkiinnolla oottelen mitä noista kahvipusseista kehittyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritän pitää hommat kasassa niin ettei ihan näin montaa työtä olis kerralla kesken, vaikka aina useampi kuitenkin onkin. Mutta nyt tämä homma on ihan levinnyt käsistä!

   Kahvipusseille on montakin ideaa, saas nyt nähdä missä järjestyksessä niitä toteutetaan. Täyden kassillisen noita kahvipusseja kuitenkin anoppilasta sain, joten jonkin verran niitä ideoita kyllä pystyy toteuttamaan!

   Poista
 3. Monta rautaa on tulessa, mutta eipä tule aika pitkäksi, kun tekemisen into iskee ja on vielä valinnan varaa :) Meijän kanat on Hertta, Heluna, Helga, Ruska ja yks jonka nimi ei oo julkaisu kelpoinen. Ja kukko kantaa nimeä Piiparinen Maalaiskomedian mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on :D Bongasinkin sen Piiparisen nimen silloin teillä ja mietin että on kyllä hyvä nimi! :)

   Poista