sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Vaatesäilytysongelman ratkaisu

Meillä on iso talo, mutta aivan liian vähän säilytystilaa. Ja kun sitten vielä sisustuksessa on tehtävä vaikkapa sellaisia kompromisseja, että saa hienot vihreät erilliset astiakaapit pirttiin, jos suostuu luopumaan kodinhoitohuoneen vaatehuoneesta (jotta pesutornin paikka saadaan muutettua miehen toiveiden mukaiseksi), on vaatesäilytysongelma hyvinkin odotettavissa. Ja sitten on onneksi sellaisia hetkiä, jolloin keksii loistavia ideoita. Vaatesäilytysongelma on nyt ratkaistu, eikä siihen tarvittu kuin kaksi valkoista koukkua, vanha heinäseiväs ja juuttinarua.

I've been having a bit of a problem with closets, or the lack of them. Sometimes I have my moments and this is what came in mind a couple of nights ago. I like it!PS: Menin vahingossa pyytämään miestäni pesemään heinäseipään sievästi, jonka seurauksena heinäseipään pinnasta lähti paitsi sammalkerros, myös harmaa, päällimmäinen puukerros. Ei sitten auttanut muuta kuin vähän hioa seivästä, ettei ihan joka kerta saisi tikkuja sormiinsa mekkoa sovittaessa. Ensi kerralla en pyydä sievää pesua mieheltä, jolla on painepesuri kädessään. Hyvä siitä kuitenkin tuli!

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtava vaatetanko, hyvä idea ja kaunis toteutus! <3

  VastaaPoista
 2. Mietin juuri eilen tuota samaa ratkaisua, kun jossakin näin tuo idean kanssa, kun on niin vähän säilytystilaa täälläkin. Toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimii! Täytyy vain löytää tarpeeksi ohut seiväs, paksumpiin ei oikein henkari tahdo mahtua.

   Poista
 3. Luovaa soveltamista, arvostan! Hyvin keksitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luova soveltaminen vois olla meidän perheen motto... :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt jo todettu käytössäkin aivan loistavaksi!

   Poista