tiistai 5. marraskuuta 2013

Rauhallisen tahdin huppari

Tykkään yleensä kertoa teille lähinnä näistä tekosistani, enkä halua jaaritella sen lisäksi juuri muuta, enkä varsinkaan kertoa huolia tai murheita. Valittaminen kun ei auta yhtään, vaan pelkästään pahentaa tilannetta. Mutta kyllä mua jo nyt niin paljon harmittaa tämä hidas kirjoittamistahti, että ehkä täytyy jo vähän teillekin kertoa. Ihan vaan että olen viimeiset kolme kuukautta nukkunut öisin hassun hauskoja tunteja, yleensä pari tai vähän enemmän. Meidän pienimmäinen kun on sairastellut, valvonut ja itkenyt.

Väsymys on sillä tavalla viheliäinen juttu, että mitään ei jaksa tehdä ja siihen päälle on vielä yleensä ärtynyt ja pahantuulinen. Joka päivä täytyy kerätä voimia siihen, että saa ruoan pöytään tai pyykit pestyä. Viiden ihmisen kanssa kun näissäkin on melkoisen paljon tekemistä. Voi että tätä tekeväistä ihmistä sitten harmittaa, kun ei jaksa tehdä sitä kaikkea, mitä mielessä liikkuu. Mutta koska käsityöt ovat se asia, jotka saavat minut hymyilemään, olen silti vähän pyöritellyt puikkoja. Tällekin hupparille on tulossa kaveri. Se on itse asiassa jo huppua vaille valmis. Ja sitten on vielä kolmanteen langat. Sekin on tulossa, aikanaan. Siinä vaiheessa ajattelin sitten kuvata vähän enemmänkin.

I try not to moan and groan, as I believe it makes you feel more bad. But now I do want to tell you that for the last three months or so my son has been crying all nights and I have not been sleeping. Thus the pace of making anything is slow. But as I love knitting and it makes me smile, I cannot stop completely, no matter how tired I am. And so I finished this hoodie. It will also have a friend later on, a bit bigger and with different colors. And then I have yarn ready for a third one also.Ohje pattern Pilvenreunalla-villatakki / Tiina Arponen / Muita ihania
Lanka yarn Novita wool
Puikot needles 3mm pyöröpuikot (80 cm)

http://ravel.me/RakkaudellaTiina/j3r9

http://communalglobal.blogspot.fi/

16 kommenttia:

 1. Ihana huppari.Näyttää niin pehmoiselta ja lämpimältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se onkin! :) Lämmin mutta ei silti liian paksu.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Valaistus oli vähän huono (eikä kamera ole kovinkaan kummoinen), joten pikkasen tummilta näyttävät. Tuossa viimeisessä kuvassa ainakin näyttää vähän todenmukaisemmalta, tuo ruskea esimerkiksi on tuollainen lempeän ruskea eikä ollenkaan niin tumma kuin ensimmäisissä kuvissa :)

   Poista
 3. Ihana, ihana, ihana :)

  Tsemppiä arjen haasteisiin. Toivotaan, että pian palautuu normiunirytmi ja voimat sitä kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En malta odottaa että saisin nämä kaikki valmiiksi... Yhden yön oon jo nukkunut paremmin, mutta nythän mua vasta väsyttääkin :)

   Poista
 4. Kaunis huppari, tykkään itse ja kovasti tästä pilvenreunalla-kuviosta Ja voimatoivotukset arjen pyörittämiseen täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! Näitä on tosiaan tulossa lisääkin :)

   Poista
 5. I do love your sweater -- beautiful job! The colors you chose are just right for fall, too.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I chose the colors for my 2-year old girl but as I finished this I realised my daughter could have a bit bigger so that her hoodie would fit not one but two years. Thus I decided this is for my son who is 10 months old :)

   Poista
 6. Aivan ihastuttava villataki - ajatella että väsyneenä olet jaksanut neuloa ja vielä sellaisen mallin, jossa on kaunis kuvio! Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Tämä on myös sellainen harrastus, joka antaa voimia - siksi vähän väsyneenäkin jaksaa :)

   Poista