perjantai 13. joulukuuta 2013

Säänkestävä ovikranssi

Nyt kun on näitä kaiken maailman myrskyjä ollut, niin ajattelin esitellä teille minun ovikranssilöytöni. Meillä pihalle tuulee melko kiitettävästi, joten en voisi kuvitellakaan että uskaltaisin ripustaa oveen jotain, jonka tuuli voisi hajottaa. Tämän en usko hajoavan, vaikka myrsky veisi mukanaan. Vaikka ihan varmasti en toki uskalla luvata.

Aika usein yksinkertainen on mielestäni varsin kaunista. Tämä on meidän paikallisilta joulumarkkinoilta hankittu, muistaakseni 4. luokkalaisten luokkaretkirahastoa kerryttämään ne kaksi euroa menivät jotka tästä maksoin. TODELLA! Tämän hinta oli kaksi euroa. Olisi tehnyt mieli laittaa ainakin tuplahinta reippaiden pikkumyyjien kassaan. Oman saat helposti tehtyä rautalangasta, puuhelmistä ja puupalikoista.

Door decoration from our local Christmas Market, cost two euros. You can do yours from steel wire, wooden beads and some leftover wood.


4 kommenttia:

 1. Ihana!
  Tuon taitaa linnutkin jättää rauhaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, en ole hoksannut edes ajatella, mutta eiköhän se pysy rauhassa linnuiltakin! Meillä on tosin omasta takaa se "linnunpelätti", tuollainen karvainen mustavalkoinen rontti ;)

   Poista