maanantai 20. tammikuuta 2014

Keltainen porotunika

Tässä kohtaa oli tarkoitus kirjoitella teille vuoden ensimmäisestä valmistuneesta neuletyöstä. Mutta koska käsineitä on hieman haastavaa kuvata itsekseen - auto on rikki, pakkasta riittävästi ja perheen toinen aikuinen toisella puolella maailmaa - saatte odotella niitä kuvia vielä hetken. Sen sijaan päädyin pitkästä aikaa ompelukoneen ääreen ja voitte nyt tutustua ensimmäiseen aikaansaannokseen.

Olen säilönyt tätä keltaista puudelikangasta jo tovin aikaa lasiovien takana kaapissa, ihaillut ja tuuminut mikä olisi se oikea mekkomalli. Päädyin lopulta tunikaan. Tapani mukaan tein kokoa isomman, joten kuvissa tämä nyt (vielä) näyttää mekolta. Ai niin ja mitkä ihmeen keltaiset porot? Jos neiti 2,5 vuotta on ilmoittanut jo aiemmin tulevaisuuden ammatikseen lentävä poro, ei varmaan pitäisi ihmetellä sitä, että nämä puudelit ovat hänen mielestään poroja. Poroja, eikä mitään puudeleita. Ja sillä selvä.

My daughter is convinced that these are reindeer and not any kind of poodles. No wonder, as she has already said she is going to be a flying reindeer as she grows up. Thus, may I present you our yellow reindeer tunic. Oh how I love the fabrics from Viljamin Puoti!
 


Malli pattern Hollywood Cerice puuvillamekko (tunika) / Ottobre 3/2012
Kangas fabric Keltainen puudelipuuvilla / Viljamin Puoti

Lopuksi täytyy vielä hieman ylistää Viljamin Puotia. Kankaat ovat ihania ja laadukkaita ja asiakaspalvelu on loistavaa, myös ongelmatilanteissa. Jes, näitä lisää! On ilo antaa rahansa suomalaiselle yrittäjälle, kun palaset ovat kohdillaan. Kiitos! Eikä tämä ollut maksettu mainos eikä yhteistyötä muutenkaan.

4 kommenttia:

 1. Hihiii :D Onko teillä katsottu kentis Niko lentäjän poikaa?

  Söpöinen on niin kangas, kuin neitikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä arvasit :D Sekä 1- että 2-osaa, vaikka joka päivä jos luvan saavat...

   Ja neiti on söpö niin kauan kuin kuvassa ei ole ääntä ;) Vaikka kai se äkäisyyskin on aika söpöä!

   Poista
 2. Ja ihana mekko tämä. Jos olis tämä Ottobre niin tekasisin tämän mun keltaisesta puudelista. Nyt jää siis minullakin kaappiin pdottamaan.

  VastaaPoista