tiistai 14. tammikuuta 2014

Maailman laiskin langanpäättelijä ja sen tekemä kirjoneuletakki

Olen saanut tämän valmiiksi jo aikoja sitten - melkein. Tarvittiin parinkymmenen asteen pakkaset, että sain otettua itseäni niskasta kiinni ja pääteltyä viimeiset langat esikoisen pilvineulehupparista. Jos muistatte tämän (KLIK)? Tässä on nyt sen isoveli. Esikoisen toiveesta päävärinä musta. Siis minä luulin että meidän nelivuotiaan lempiväri on oranssi (tai pinkki)...

It took minus 20 degrees to finish the last unfinished yarns from this sweater, which has been waiting for inspiration a few weeks. I was going to knit one for my dauhter as well, but I am going to think about it again, as I suggest she might be a bit oversensitive with wool. Oh what a pity!
Ajattelin ottaa veljeksistä huppareissaan yhteiskuvia. Niin ajattelin, mutta toisin kävi. Näistä veljeksistä on nimittäin minun taidoillani käytännössä lähes mahdotonta saada talvivalossa kuvia ilman vauhdin huumaa. Esikoinen hoiti kuitenkin mallin hommansa esimerkillisesti, eikö?
Ohje pattern Pilvenreunalla-villatakki (sovellettu itse pienimmästä koosta)
/Tiina Arponen /Muita Ihania
Lanka yarn Novita wool
Puikot needles 3mm pyöröpuikot (80cm)

http://ravel.me/RakkaudellaTiina/qw6ui

Tarkoitus oli tehdä näitä kolmaskin, mutta olen alkanut epäillä meidän neidin olevan jotenkin yliherkkä villalle, joten se kolmas jäänee nyt ainakin toistaiseksi tekemättä.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Ihan mahtava! Kerta kaikkiaan upee!

  Mulla ei kärsivällisyys tunu riittävän noin suuritöisiin juttuihin. Sukkia syntyy, mutta villahousujen kanssa jo tökkii pahemman kerran.

  Tän postauksen kruunaa toi irvistyskuva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sieltä se tulee pikku hiljaa, siis se kärsivällisyys. Tai kamala nälkä (tai jano tai himo, miksi sitä sanois) tehdä vähän enemmän ja vähän isompaa... Lasten vaatteet on vielä suht iisiä kun ne on huomattavasti pienempiä kuin aikuisten, mutta ikinä en ois kuvitellut että teen jotain itselleni. Kuinka väärässä olinkaan :D Ai niin ja villahousut onkin tylsää tekemistä, en minäkään niitä jaksa tehdä :D

   Irvistys on ihan paras, niin kuin koko poika muutenkin <3

   Poista
 2. Kyllä on upeat takit ja suloinen malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Tää malli on kyllä ihana, yksinkertaisella idealla erottuva :)

   Poista