perjantai 24. tammikuuta 2014

Se vuoden ensimmäinen neuletyö

Vaikka mies on vaihtanut maapallon toiselta laidalta toiselle ja vain lennosta vaihtanut matkalaukkuun kotona puhtaat vaatteet, sain silti vihdoin kuvattua vuoden ensimmäisen valmistuneen neuletyön. Kiitos kuvaajalle, tiedät kuka olet!

Ja millä vuosi aloitettiin? Autoilijan käsineillä! Kun on auton ovet avattaessa lähes poikkeuksetta kiinnitettävä omien turvavöiden lisäksi kolmet muutkin, ovat nämä käsineet enemmän kuin näppärät. Niitä lasten turvaistuimien turvavöitä en nimittäin ainakaan minä saa minkään sortin hanskat kädessä kiinnitettyä ja palellutan näin ollen sormeni lähes aina lähtöä tehdessä. Paitsi nyt. Käsineet on tarkoituksella tehty hieman väljiksi, jolloin ne ihanasti lämmittävät melkein sormenpäihin asti ja silti pienikin näpertely onnistuu. Ja vaikka näistä ei ehkä tullut niin ihanat kuin kuvittelin, ajavat ne silti asiansa täydellisesti. Siis, toimii!

This years first knitting project was drivers gloves. Not the perfect ones, but still work well.Lanka yarn Drops Alpaca
Puikot needles 2,5mm pyöröpuikot (80cm)

http://ravel.me/RakkaudellaTiina/ktvno

4 kommenttia:

 1. Nätit kun mitkä! Kyllä tosiaan joutuu tavalliset rukkaset ottaa käsistä pois turvaistuimen vöitä kiinnittäessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edes ohuet nahkahanskat ei toimi mulla siinä kiinnitysvaiheessa...

   Luulen että toisenlaisella (vähemmän "pörröisellä") lankavalinnalla näistä ois tullut ehkä vielä vähän nätimmät. Toisaalta näin nää on ihanan pehmeän lämpöiset :)

   Poista
 2. Kauniit <3

  Noihan on keväämmälläkin ihanat pitkähihaisen paidan päällä, kun nuo varret on noin pitkät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsi on tosiaan suoraksi vedettynä melkein kyynärtaipeeseen asti! Saa vedettyä paidan päälle mutta tosi nätisti menee myös minkä tahansa takin hihojen kanssa kun sievästi vaan ruttaantuu siihen resorin paikkeille.

   Poista