maanantai 3. helmikuuta 2014

Näkymät meidän ikkunoista (haaste)Pitkästä aikaa jotakin vähän erilaista. Laura Sateenkaaria ja Serpentiiniä -blogista nimittäin haastoi minuakin mukaan kuvaamaan näkymiä kodin ikkunoista. Olen joskus laskenut että meillä on 354 pestävää ikkunapintaa. Itse ikkunoita on yhteensä 21 kappaletta, niistä yksi yläkerrassa ja esimerkiksi pelkästään lastenhuoneessa on kuusi ikkunaa. Tykkään kyllä valosta, mutta se peseminen tahtoo sitten jäädä... No, joka tapauksessa, jokaisen ikkunan maisemia en tähän kuvannut ja ymmärrätte varmasti syyn.

Näistä kuvista näettekin nyt, missä se minun suurin projektini on. Ja siinä on samalla myös maanviljelijän suurin dilemman. Nimittäin silloin kun tälle projektille olisi mahdollisuuksia (kesällä), on aina varsin paljon muuta tekemistä. Ja ensimmäisen ja viimeisen kuvan lumipalloheisi ei muuten ole sama, vaan niitä on takapihalla kaksi kappaletta.

Haluaisitko sinäkin esitellä omat maisemasi? Nappaa haaste itsellesi!

How is the view from our windows? Laura challenged me to photograph it. Would you like to show your views?

6 kommenttia:

 1. Ei vitsi. Teillähän on ihan valtava pihapiiri. Mielenkiintoisen näköisiä rakennuksia ja kasvihuonekin. Terassikin näyttää tilavalle.

  Mutta siis toi ikkunoiden määrä :O Mä en saa pestyä edes näitä olemassa olevia.

  Kiva, kun lähdit mukaan haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on nyt vielä yksi ilmansuunta rajattu pois, esimerkiksi kesäkeittiö Vilpola ei näy ollenkaan. Ja ekassa kuvassa vain hiukan näkyy vanhan (kunnostusta kaipaavan) pihasaunan nurkkaa. Ois vähän tekemistä... :)

   Terassia rakentaessa tais vähän joku suuruudenhulluus iskeä, siinä on neliöitä nopeasti arvioituna noin 60 :D Ja se on vielä täysin sisustamatta, inspiraatiota ei ole ollut kun tiedän että melkein koko terassin alueelta pitäis purkaa talon ulkovuori ja laittaa uusi. Tuli remontissa laitettua uudet pienemmät ikkunat kylpyhuoneeseen, saunaan ja kodinhoitohuoneeseen ja nyt siellä ulkovuoressa näkyy sitten toistaiseksi vain täytetyt aukot.

   Poista
  2. Voin vaan kuvitella miten paljon puuhaa on tuollaisessa pihapiirissä. Kun saa kierroksen "valmiiksi", voi aloittaa toisesta päästä uudestaan ;)

   Terassista tulee kyllä ihan mahtava valmiina. Koko perheen kesän viettopaikka :)

   Poista
  3. Pitäis ensin saada se ensimmäinen kierros kunnolla käyntiin... :D

   Poista
 2. Aijai, ihanaa maalaismaisemaa :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun näet asian noin! Aina välillä se itseltä unohtuu, niillä epätoivon hetkillä kun näkee vain kaiken keskeneräisen siellä pihalla.. :)

   Poista