torstai 6. helmikuuta 2014

Pikamekko ja porotytön paluu

Heipä hei, tulin vain pikaisesti kertomaan, että porojen kanssa on meillä tehty enempikin tuttavuutta. Ei, nämä ei siis tosiaankaan ole meidän neidin mielestä (vieläkään) puudeleita...

Mekko on tehty Tyrnifarmarit-blogin Jannikan ohjeella, hieman muokattuna. Ohjeet ovat Jannikan blogissa varsin kattavat, joten en niitä tähän erikseen kuvaa tai kirjoita. Tällainen ei meillä valmistunut ihan 15 minuutissa, mutta ei tähän puolta päivääkään mennyt! Kangas on Viljamin Puodin vihreitä puudeleita, kaula-aukossa Royal-tuotteelta tilattua valkoista trikoovinonauhaa. Kädentiet ja helman huolittelin ompelukoneen kaksoineulalla, muuten mekko on ommeltu saumurilla.

Don't you think my daughter is adorable, in her new reindeer/poodle dress? The model is easy as pie, takes about 15 minutes.
Kangas fabric Vihreä puudelitrikoo / Viljamin Puoti

PS: Jos ilme näyttää jotenkin tutulta, et ole väärässä! KLIK

5 kommenttia:

 1. Voi ihanuus mitkä ilmeet :)

  Mun pitäisi viikonloppuna saada parit tyynyt aikaan. Kauhistuttaa. En tosiaan ole ompelukoneen kaveri, niinkuin sä! Ja saumurikin vielä. Oot oppinut käytännöllisiä taitoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ja minä oon kuule oikiasti niin varovainen menemään ompelukoneen eteen, kun tuntuu etten osaa sillä niin kovin ommella! Ja saumuri on ollut varmaan puoli vuotta jo lainassa äidiltäni ja nyt vasta istahdin sen ääreen ja sain vähän säätöjä tehtyä niin saatoin jotain sillä hurruutella. Se saumuri mua vasta pelottaakin :D

   Poista
  2. PS: Tyynyt ei ole onneksi kovin vaativia, eiköhän se sulta onnistu! :)

   Poista
  3. Saa nähdä ;) Raportoin sitten (ehkä) lopputuloksesta :D

   Poista
  4. Mullakin saattaa olla joitain ompelutöitä raportoimatta.. ;)

   Poista