torstai 20. helmikuuta 2014

Tuolit kirpputorilta

Meillä on perheen (ja pirtin) kokoon nähden auttamattomasti liian pieni ruokapöytä. Samaisesta syystä johtuen meillä on liian vähän tuoleja. En ole kuitenkaan halunnut hankkia meille lisää samanlaisia, olemassaolevia tuoleja, koska hankintalistalla on varmasti tulevaisuudessa se uusi, isompi (ja täydellinen) pöytä. Eikä koskaan tiedä, millaiset tuolit sen uuden pöydän ympärille sitten halutaan. Jo pitempään olen suunnitellut ostavani nyt muutaman valkoisen pinnatuolin, koska ne sopivat mielestäni pöydän ääressä jo nököttävien Stokken valkoisten Tripp Trapp -tuolien kaveriksi. Samahan se on laittaa ranttaliksi ja vähän leikitellä, jos kaikki tuolit eivät kuitenkaan ole samanlaisia?

Nämä jo elämää nähneet kaunokaiset löysin nyt sattumalta kirpputorilta melkein pilkkahintaan. Maali on jo vähän kulunutta, mutta en ainakaan toistaiseksi aio käsitellä näitä mitenkään. Elämän jäljet kun eivät minua haittaa! Nyt meillä ollaan varsin tyytyväisiä tuolitilanteeseen, näissä uusissa kun on vielä mukava istuakin.

We have way too small table and not enough chairs. While waiting for the bigger table to pop up from somewhere, I found these white chairs from flea market. Quite nice I think.

2 kommenttia:

  1. Ai että mitkä pinnatuolit. Ja noi astiakaapit kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on jopa parempi istua kuin niissä vanhoissa Askon pinnatuoleissa, joita olin aiemmin ajatellut - selkänoja kun on kivasti pyöristetty. Ja nuo meidän astiakaapit vasta onkin löytö, oon ollut niistä tosi tosi onnellinen!! :)

      Poista