lauantai 8. maaliskuuta 2014

Tunteella tehdyt sukat

Viimeisen vajaan vuoden sisällä olen joutunut kahdesti kuulemaan uutisia, joita en olisi halunnut kuulla - asioista, jotka haluaisin pyyhkiä kokonaan pois. Sen ahdistuksen ja pelon keskellä vain yksi ajatus on jonkin ajan kuluttua kirkastunut - nimittäin se, mitä sillä hetkellä pitää neuloa. Vaikkakin aloittaminen on ollut todella vaikeaa tilanteessa, jossa vähän kuin tuntuu että kaikki muu ympärillä pysähtyy ja menettää merkityksensä.

Nyt näihin sukkiin on neulottu kaikki lämpö, voima, toivo ja rakkaus, jotka minulta löytyivät. Toivon, että sukkien saaja aistii edes osan siitä.

In a difficult moment I knitted these socks with all the warmth, power, hope and love I have. I wish all the best for the loved one who will wear these socks.Ohje pattern Rainy Day Socks / Yuliya Sullivan
Lanka yarn Novita nalle
Puikot needles 3mm pyöröpuikot (80 cm)
http://ravel.me/RakkaudellaTiina/fpvc

PS: Uskon silti, että näilläkin vaikeilla asioilla on ollut tarkoituksensa ja seurauksena on loppujen lopuksi hyvää. Ainakin vaikeat asiat saavat silmät auki ja asiat tärkeysjärjestykseen.

2 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja kauniit sanat ♥

  Oon ihan samaa mieltä. Vaikeillakin asioilla on tarkoituksensa. Ilman niitä me ei oltaisi samoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3

   Luulen että olen välttynyt suuremmilta katkeroitumisilta, kun olen pyrkinyt ajattelemaan niin - että vaikeistakin asioista voi löytää sitä positiivista. Jos ei juuri silloin, niin vaikka sitten myöhemmin. Ja just niin, niitten(kin) kautta meistä tulee sitten se, mitä me ollaan.

   Poista