lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kevään viimeiset(kö) villasukat

Minä-tänne-heti-kaikki -ihminen on neulonut nämä sukat jo aikoja sitten. Langat vain jäivät odottelemaan päättelyä ja kuvaajan saaminen kuvauspaikallekin vaati viivästysten kestämistä ja mannerten välisiä lentoja. Ja entäs oikea kuvaussää? Pitää kai villasukkia kuvatessa auringon paistaa ja taustalta löytyä kukkia? Siispä huoh-vihdoinkin -ihminen ylpeänä esittelee: valkoiset pitsiset Lainelaita-sukat!

Pictures may speak for themselves. My beautiful, soft, lacy Lainelaita-socks made from wonderful Cascade Yarns Heritage 150 Solids. Hopefully these will last!

Langan kulutuskestävyydestä en osaa sanoa vielä mitään, mutta ainakin se on ihanan kevyttä ja pehmoisen tuntoista! Ja kulkee varsin sujuvasti puikoilla. Tykkään kovasti, ainakin tähän asti. Mutta muodostuukohan näiden sukkien kanssa ongelmaksi se, etten raaski käyttää näitä? Olen todennut, että uusi tai uudehko laminaattilattia tuhoaa sukat kuin sukat alta aikayksikön. Niin kävi myös näille edellisille.http://ravel.me/RakkaudellaTiina/1gwjg

Ohje pattern Lainelaita / Meiju K-P
Lanka yarn Cascade Yarns Heritage 150 Solids
Puikot needles 3mm (80 cm pyöröt)

6 kommenttia:

 1. Ihanat! Mutta siis mitä ihmettä… mitä laminaatti tekee sukille? Mun sukkia tuhoaa vaan ikivanhaparketti ja lautalattia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liekkö syynä se, että meillä on laitettu kovaa kulutusta kestävää laminaattia, sekä nyt remontin aikaan että edelliseen. Se on sitten kai ollut niin kova että kaikki sukat kuluu puhki ihan hetkessä. Sukkahousut, tavalliset sukat, villasukat... Kaikki :D

   Poista
  2. Hihihii :)) Sun siis pitäis selkeästi saada joku sukkasponsori. Voisit toimia kulutuskestävyyden testaajana vaikka ;)

   Poista
  3. Olipa loistava idea :D Nyt tarvis vaan löytää se kiinnostunut sponsori :D

   Poista
 2. Apua! Ensinnäkin mitä kaikkea olen missanut taas täältä blogimaailmasta omalla hiljaisuudellani! Aloitetaan sukkien ihanuudesta(!!!), miksi minulla ei ole nuin kauniita sukkasia. :( sinä se vain osaat! Toisena, mikä ihana masu!<3 kolmantena, onnea joulukuun ilouutisesta!<3 tupla onnet siis teille sinne! :) meillä tuo päivä on heinäkuulla, jospa jotain pientä saisin blogiinkin aikaiseksi. Entäs kanat, kuinkas navetan puolella menee? On mukava kuulla aina kuulumisia! :)

  VastaaPoista
 3. Voi Jonna <3 Kiitos, kiitos ja kiitos! Meilläkin oli hääpäivä heinäkuulle varattuna, mutta masukki päätti varastaa juuri tuon kyseisen päivän omaksi lasketuksi ajakseen... Joku kohtalo kai siinä oli sanelemassa?! ;) Eilen laskeskelin että meillä munii nyt talven jälkeen kaikki kuusi kanaa (jotka pitivät talvella pitkän tauon kun ei laitettu kanalaan lisävaloa), joten ilmeisesti ovat nyt varsin onnellisia :)

  VastaaPoista