tiistai 20. toukokuuta 2014

Väsyneen kässäilijän aikaansaannoksia

Hemoglobiini vs. kässäilijä, 1-0. Ilmeisesti nyt on nimittäin niin, että kolmanneksen alas tullut hemoglobiini on väsyttänyt tämän kässäilijän. Että jos aamulla päättää esimerkiksi pyörittää koneellisen pyykkiä, ei loppupäivänä sitten juuri muuta jaksakaan. Käsityöt ovat siis olleet hyvin pitkälti jäähyllä, kun valitettavasti tässä taloudessa ei voi valita ruokkiako lapset vaiko käyttää se energia käsitöiden tekemiseen. Harmitus on suuri, kun on myönnettävä ja todettava, ettei vain jaksa. Blogissakin on siis varmasti vähän hiljaista, ehkä jonkin tovin vielä. Mutta jotain on silti tullut valmiiksikin!

Tämä huivihan oli lahja, jonka saajalle annoin muutamia vaihtoehtoja ohjeen ja lankojen suhteen. Olisin itse varmastikin valinnut tylsästi vain kaksi hailakkaa väriä, joten oli hauskaa tehdä jotain niin, että valintoja oli tehnyt joku muu ja toteutuksen kanssa sai vähän leikkiä. Tämä oli siis tosi mukavaa neulottavaa! Ehkäpä vielä toistekin yllätän jonkin juhlijan vastaavanlaisella lahjalla, siis lupauksella tehdä jotain lahjan saajan toiveiden mukaan.Lankana tässä huivissa oli harmaan Rowanin Fine Lacen lisäksi Malabrigo Yarnin Lace. Vastikään eräässä lankakaupassa ostin jälkimmäistä alennuksella, koska olivat päättäneet luopua langan myynnistä sen (mahdollisen) nyppääntymisen vuoksi. En silti kyllä pääse mihinkään siitä, että rakastan kyseistä lankaa. Voihan se olla, että Rowanin lanka kestää paremmin, mutta ei se tunnu lähellekään samalta! Siis se pehmeys ja täyteläisyys ja suloisuus, jota Malabrigo Yarn Lace pitää sisällään. Jos nyt langasta näin voi kuvailla? Olkoon herkkää nyppääntymään, mutta rakkauttani ette vie!
http://ravel.me/RakkaudellaTiina/pzegg

Ohje pattern Ziggity / Kirsten Kapur
Lanka yarn Malabrigo Yarn Lace (shades Damask and Paris night), Rowan Fine Lace (Cobweb)
Puikot needles 4 mm

Low hemoglobin has taken all my power and besides cooking and some cleaning or laundering I don't really have the energy to do anything at all. But something finally got finished! I made this shawl as a present for my cousin. She just graduated and I wanted to do something nice for her. She got to choose between a couple of patterns and yarns (and colors) and this is the outcome. For once it was really nice to do something, in which I didn't get to do all the decisions!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana ♥

  Hyvä idea lahjalle, että saa itse toivoa. Mä vastustan usein sitä, että annetaan jotain antamisen vuoksi ja kertyy turhaa tavaraa.

  Toivottavasti sun olo paranee pian. Yritä levätä ja miettiä tuota vaiheena vain. Parempaa on luvassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Ehkä tämä hiljalleen helpottaa kun saan vihdoin vastattua sinullekin ;) Kärsin kyllä myös säiden mukana, matalapaine väsyttää mutta näin auringonpaisteella jotain vähän jaksaakin. Lahjoista olen samaa mieltä sun kans, turha roina ei ole hyvästä, mieluummin keksii jotain oikeasti tarpeellista :)

   Poista