perjantai 25. heinäkuuta 2014

Silkkiset vauvan nutut

Kun vauvan nutun ohje tuli jo aiemmin testattua ja hyväksi todettua (katso täältä KLIK), oli varsin luontevaa tehdä nuttuja lisää. Pienten neuleohjeiden ollessa kyseessä, hyväksi todettua ohjetta on huomattavasti mielekkäämpää käyttää uudestaan. Isompien projektien kohdalla harvemmin tulee tehtyä kahta samanlaista neuletta, yleensä ajatus on jo jossain toisessa työssä kun neule on valmis.

Kesävauvoille valikoitui tällä kertaa nuttuun silkkilanka, Katia Rustic Silk. Tämä toimi mielestäni aiemmin testattua merinoa paremmin ja nutusta tuli sopivamman kokoinen juuri vastasyntyneelle. Neule on myös ihanan kevyt ja pehmoinen. Lankaa meni juuri ja tismalleen kerä per nuttu, eikä yhtään ylimääräistä jäänyt nurkkiin pyörimään. Melkein jouduin hakemaan kolmannen kerän, että sain päättelyt tehtyä toisesta nutusta. Kaiken kaikkiaan, suosittelen, sekä lankaa että ohjetta! Kuvat käyttäjän päällä tietysti nyt puuttuvat, mutta meidän nutussa vastasyntynyt matkasi kotiin synnytyslaitokselta. Toinen nuttu on postitettu rakkaalle ystävälle ja hänen uudelle pienelle prinsessalleen.

Two silky baby cardigans, one for my newborn and one for my dear friend's newborn. The yarn is perfect for summer babies and the pattern is simple and sweet. One skein and one cardi, how great is that!

 

Lanka yarn Katia Rustic Silk
Puikot needles 3.5 mm

2 kommenttia:

  1. Voi että, kylläpä on taas kauniita nuttuja! Saisinpa oman nelomisinnostukseni taas vireille..

    VastaaPoista
  2. Kokemukseni mukaan siihen on kolme konstia: 1) Hipelöit täydellistä lankaa joka antaa inspiraation, 2) löydät täydellisen ohjeen joka on pakko toteuttaa heti tai 3) odotat, kunnes lämpötila laskee noin 20 astetta ja neulomisvimma ilmestyy itsestään ;)

    VastaaPoista