sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kultamitalit

Tyttäreni on talvesta saakka toivonut pääsevänsä juoksukilpailuihin. Tohelona äitinä olen unohtanut kaikki kilpailut ja siksipä päätimme järjestää omat. Juoksukilpailuissa on tietysti oltava palkinnot, meillä tikkareiden ja lakujen lisäksi kaikki osallistujat saavat mitalit. Kultaiset, niin ei ollut epäselvyyttä voittajasta. Eilen meillä kaikki olivat voittajia!

Mitalit tein tämän ohjeen inspiroimana (KLIK). Mitalit on tehty taikataikinasta, muottina käytin leivinjauhepurkkia ja ympyrät mitaleihin painoin korkilla. Viivat painelin luottokortilla ja kiinnitysreiät muotoilin veitsellä. Kolmen vehnäjauhodesin taikinasta sai hyvin parisenkymmentä mitalia. Kuivatin mitalit uunissa ja maalasin ne kultaisella akryylimaalilla. Lopuksi pujotin mitaleihin suurin piirtein 75 cm:n tummansiniset puuvillanauhat.

I forgot to take my daughter to running competitions and thus organised summer olympics on our own yard. I made gold medals for everyone. These are made from salt dough and painted with non toxic acrylic paint.
2 kommenttia:

  1. Sä oot ihana, kun jaksat touhuta kaikkea tällaista :))
    Onnelliset lapset, ku on tuollainen äiti !

    VastaaPoista
  2. Kiitos Laura <3 Ihan aina en ole niin ihana, mutta ainakin yritän :)

    VastaaPoista