sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pandalakanat

Olen jemmannut tätä Viljamin Puodin Panda-puuvillakangasta kaapin perukoilla jo melko pitkän tovin. Ompelua on estänyt ainoastaan viitseliäisyyden puute. Mielessä oli suunnitelma pinnasängyn lakanoista meidän perheen toiseksi nuorimmalle silloin kun hän oli vielä perheen nuorin. Noh, toiseksi nuorimmainen on jo luovuttanut peittonsa sittemmin syntyneelle nuorimmalle ja ehkä tästä syystä päätin vihdoin ryhtyä tuumasta toimeen. Olisihan sentään harmi, jos nuorimmainenkin ehtisi kasvaa ohi vauvan peitosta...! Kangasta oli nimittäin juuri sen verran että sain tehtyä tyynyliinan ja ommeltua pussilakanan niin, että toinen puoli on pandapuuvillaa ja toinen puoli yksiväristä valkoista puuvillakangasta. Vaikka tyynyliinaan ei saanut kankaan vähyydestä johtuen leikattua kokonaista pandakuviota, ovat nämä silti mielestäni lähestulkoon täydelliset. Tykkään. Uni tuntuu myös maistuvan lakanoiden alle, pikkuneiti nimittäin nukkuu parhaimmillaan jopa kymmenen tunnin yöunia.

Bed linen sewn from Viljamin Puoti's Panda cotton. We love these. They are so sleepy that on her best days my daughter sleeps no less than 10 hours sleeps.

8 kommenttia:

 1. Ihan supersomat! Ja ihanaa, että siellä uni maittaa. Täällä ei maita edelleenkään, vaikka neiti on jo 7 kk :/ Niin ne ovat lapset erilaisia. Esikoinen nukkui tässä vaiheessa kyllä jo ihan täysiä yöunia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pandapuuvillasta on vaikea saada huonoa aikaan ;) Meidän toinen neiti (nyt jo 3v) valvoi aikoinaan yksivuotiaaksi. Mutta kyllä se jossain vaiheessa aina helpottaa, teilläkin! :) Jaksamisia siihen asti!

   Poista
 2. Onpa kaunis ja harmoninen setti!

  VastaaPoista
 3. Onpas söpöiset :)) Mä aina ihanstelen kauniita lakanoita. Lasten lakanat vielä on ihan vastustamattomia. Kummipojalle tuli ostettua joskus useammat.

  Ja minkä pituisia unia teillä. Hyvä. Kiva kuulla, että sullakin on mahdollisuus levätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinkas suuren osan elämästään sitä sängyssä viettää, pitäähän sekin aika nauttia kauniista kuoseista, vaikka sitten silmät kiinni! ;) Minä ainakin huomaan käyttäväni aina niitä muutamia samoja suosikkikuosilakanoita.. Ja nyt nukun paremmin kuin odotusaikana, ei haittaa ollenkaan <3

   Poista
 4. Tulin sun mekkoja katselemaan, mut juutuinkin tähän. Aivan hurmaavat pandasetit! Täytyypä tutkia sun blogia enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut vähän hiljaista, vasta vietettyjen häitten ja tulevien hautajaisten lisäksi kamerakin meni rikki. Mutta uusiakin juttuja on kyllä sitten taas tulossa! :)

   Poista