tiistai 12. elokuuta 2014

Viime hetken kutsut

Viime sunnuntaina meillä kotona vietettiin kastejuhlaa. Vielä puoli tuntia ennen kastejuhlaa mies siivosi pihalta laudan ja pellin palasia ja työkaluja. Siitä lisää myöhemmin, mutta sanotaanko nyt vaikka niin että yllättäviä kiireitä on viimeiset viikot ollut. Ristiäisiä edeltävällä viikolla tajusin viimeisellä hetkellä, että kutsut olisi saatava postiin. Meillä ristiäisiin on perinteisesti kutsuttu isovanhempien (ja isovanhempien vanhempien) ja kummien lisäksi myös meidän molempien sisarukset perheineen, joten useampi kutsu oli nytkin tehtävänä. Materiaaleja en viime hetkellä enää ehtinyt lähteä hankkimaan, joten kutsut oli tehtävä siitä, mitä kaapeista löytyi. Jonkin verran sainkin hyllyjä penkoa, mutta tällaiset niistä sitten lopulta tuli.

We celebrated the christening of our daughter last Sunday. This is how the invitations turned out, made at the very last moment.2 kommenttia:

 1. Ihanat nauhat kutsuissa. Hyvä keksintö toi miten oot ne kiinnittänyt.

  Teillä sit vissiin oli ihan suuret juhlat? Paljon oli porukkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kaapin pohjalta kaivettu, täytyi ryhtyä kekseliääksi nauhojen kiinnittämisen suhteen tai ne ei ois riittäneet :)

   Meillä oli vieraina papin ja oman perheen lisäksi 14 aikuista ja 7 lasta, jos laskin oikein. Ihan kaikki sisarukset ei olleet paikalla :D

   Poista