maanantai 29. syyskuuta 2014

Merinovillaiset myssyt

http://ravel.me/RakkaudellaTiina/fifp1

http://ravel.me/RakkaudellaTiina/xylvb

Ohje pattern (test knit) Eagle fern beanie / MeijuKP
Lanka yarn teetee Sara
Puikot needles 5 & 5.5. mm

Nämä merinovillaiset myssyt on neulottu tänä syksynä syntyneelle ystävän uudelle pienokaiselle ja hänen kaksivuotiaalle isosiskolleen. Nämä on samalla tehty testineuleena Meiju KP:lle, ohje on vielä julkaisematon Eagle fern beanie. Pipojen ideana ovat pystyraidat, jotka syntyvät helposti neulomalla yhtä väriä kerrallaan. Neutraaleista ja vaaleista värivalinnoistani johtuen minun teoksissani raidat eivät erotu (varsinkaan kuvissa) yhtä selkeästi kuin valitsemalla langat suuremmalla kontrastilla. Lankana minun pipoissani on teeteen Sara, joka kestää konepesun eikä oikeastaan kutita, merinovillaa kun on. Kahteen pieneen pipoon riitti juuri ja juuri kaksi kerää lankaa kun päälankana on käytetty toisessa pipossa harmaata ja toisessa valkoista.

These soft and warm testknits for Meiju KP have been sent to two small daughters of a friend. The pattern is yet unpublished Eagle fern beanie and the idea is to get stripes by using a color at a time. My yarn choice was teetee Sara, now I only wish I had taken more contrast when choosing the colors.

4 kommenttia:

 1. Onpas hauskan rouhea pinta !

  Tää vois sopia räväköillä väreillä ihan mun omaankin myssyyn.
  Talveksi ois kiva tehdä joku uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on nimenomaan hienon näköisiä kunnon kontrastiväreillä! Mun oli vaikea löytää sopivaa lankaa vauvoille sopivilla väreillä täältä meidän kulmien suuresta valikoimasta, joten siksi tuli nämä värit valittua... Mutta katoppa täältä! http://meijunoma.blogspot.fi/2014/10/eagle-fern-set.html

   Poista
  2. Hei kiitos linkistä. Toi pinta on todella ihana. Täytyy kokeilla.

   Oli muutenkin hyvä, että linkkasit - mä en ollut yhtään tietoinen tuosta blogista. Se vaikuttaa mielenkiintoiselle myös :)

   Poista
  3. Tsekkaappa vielä Meiju Knits FB:stä! Tästä ohjesetistä oli mm. alennus, voimassa 7.10. saakka :)

   Poista