maanantai 27. heinäkuuta 2015

Yhtä riemua

http://ravel.me/RakkaudellaTiina/wcc0c

Ohje pattern Riemu / Suvi Simola
Lanka yarn Garnstudio Drops Alpaca
Puikot needles 4mm

Riemu on ihana huivi. Ihanan yksinkertainen ohje jota on helppo neuloa ajattelematta sen enempää - siis juuri täydellinen siihen hetkeen kun haluat rauhoittaa aivotoimintasi, muttet kuitenkaan osaa istua tekemättä mitään. Ohje on kirjoitettu niin tarkasti, että voit missä välissä tahansa aivan hyvin silti tarkistaa, että tuliko sillä aivottomalla työskentelyllä kuitenkin tehtyä virheetöntä työtä. Ja jos ohje on ihana, niin mitenkäs se lopputulos? Suorastaan nerokas! Ihana! Eikö?

Minun huivini valmistui jo ennen kuin ehdin oikein tajutakaan asiaa, ihan huomaamatta. Minun huivistani tuli pikkasen ohjeen mallia isompi, ehkä eniten puikkokoon takia. Näin jälkikäteen ajatellen olisin voinut ottaa puoli kokoa pienemmätkin puikot, vaikka ei huivi kyllä mielestäni liian iso ole näinkään. Lanka on tässä samaa alpakkaa kuin vasta neulomassani harmaassa puserossa, mutta ainaoikeinneuleena ja pikkasen isommilla puikoilla tämä tuntuu ehkä noin kymmenen kertaa pehmeämmältä. Suorastaan hassua, miten erilaiselta tämä tuntuu. Olen ennenkin maininnut, etten ole koskaan oikein välittänyt ainaoikeinneuleesta, mutta nyt kyllä löysin siitäkin kehuttavaa. Ah, miten pehmeää!

Test knit for Suvi Simola, Riemu shawl. I love it! The pattern is simple and well written and the outcome is so beautiful. I made some color changes and used three colors. My shawl reminds me of sailors.

6 kommenttia:

 1. Oioi, tää on niin ihana näissä väreissä, suorastaan mykistyin! Kiitos testauksesta, teit kyllä niin upean huivin että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi sinulle kun sain olla mukana testaamassa! Alun perin valitsin aivan eri värit tähän, mutta sitten päätin haastaa hillittyä itseäni ja valita jotain tavallisista valinnoistani poikkeavaa ;) Täytyis varmaan tehdä niin useammin!

   Poista
 2. Oi <3 Kaunis huivi ja kaunis sinä.

  On kyllä kivan graafisen ja simppelin oloinen malli huivissa. Kiitos vinkistä. Pistän korvan taakse, jos innostun itselleni tekemään talveksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, minä itse asiassa mietin sua pariinkin otteeseen tätä huivia neuloessa :))

   Poista