maanantai 4. huhtikuuta 2016

Nokkosin siivitetty hei!

Kuppi kahvia, muistikortti lainakoneeseen ja täällä ollaan, hei! Paitsi että...

Bloggaaminen on tuntunut ylitsepääsemättömän kaukaiselta. Muutaman kuukauden olen jo haaveillut siitä, mutta oma rikkinäinen tietokone ja kameran täysi muistikortti ovat tuntuneet liian vaikeilta asioilta ratkaista. Eikä aikaa tai voimiakaan ole ollut. Tänään päätin vihdoin aloittaa taas. Poistin kamerasta kuvia jotta sain otettua lisää (kun niitä kuvia ei voi koneellekaan siirtää kun se on rikki) ja siirsin muistikortin lainakoneeseen. Ja sitten netti ei toiminutkaan. Noh, toivotaan että yhteysongelmat korjaantuvat ja siihen asti pelataan muilla keinoilla. Mutta siis, täällä edelleen ollaan!

En ole halunnut pitää blogia paikkana, jossa jauhaisin ongelmista tai epäkohdista enkä aio sitä tehdä jatkossakaan. Tämä on paikka, jossa kirjoitan ja jaan kuvia niistä asioista, joita teen ilolla ja innolla. Ja tässä tulee, nokkoslangasta tehty taaperon slipoveri, olkaa hyvät!

Ostin tämän ohjeen aikoinaan kun omat pojat olivat vielä vauvoja, mutta aika ajoi ohi ja nyt nuorempi poikanikin on jo kolmivuotias. Ei sillä, etteikö kolmivuotiaallekin slipoveri kävisi, mutta jotenkin nämä ovat hellyyttävämpiä pienemmässä koossa. Siispä tein slipoverin lahjaksi ystävän yksivuotiaalle. Malli on ihana, ohje on näppärä ja lankatuumailujen jälkeen sanoisin että tämä nokkoslanka on täydellinen! Sopivan pehmeä ja silti kestävä. Ja väri! Vai mitäs sanotte? Ehkä näitä voisi kuitenkin suunnitella omille pojillekin, ensi talveksi, jos se ei tule liian nopeasti...

Here I am again! Last year was tough but my blog is not the place for writing about that. Instead, here is one sweet little knit I just finished. I'm now in love with Onion knit Nettle Sock yarn which I used for this cute slipover. This was a gift for my dear friend's son who just turned one.
 

http://ravel.me/RakkaudellaTiina/3s699
 
Malli pattern Snadi / Meiju K-P
Lanka yarn Onion knit Nettle Sock yarn
Puikot needles 2.5 & 3 mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti